Hoeve Oud Meerveld
Fietstocht en oplaadpunt electrische fiets
  Klompenpad Griezeveensepad
   Contact
    Verkoop van dieren
     dieren

     Klompenpad Griezeveensepad

     Wandelen over boerenland in Gelderland en Utrecht               

     Start uw wandeling van het Klompenpad bij ons! De Hoeve bevind zich zo'n 10 minuten lopen vanaf de route. In ons Rustpunt kan u zichzelf bedienen van een heerlijk kopje koffie/thee.

     * folder met route beschrijving is bij ons verkrijgbaar voor 1,50 euro

     * toilet aanwezig

     * koffie/thee verkrijgbaar d.m.v zelfbediening.

     * parkeerplaats aanwezig.  (Graag wel zo parkeren dat anderen u nog kunnen passeren)

     * komt u met meerdere mensen? dan is het mogelijk een verse appeltaart te bestellen. Deze word door de boerin voor u gebakken en is voor 10- 12 personen en kost 12,50 euro. Deze zal dan de dag van uw bezoek klaar staan in het ruspunt(minimaal 3 dagen voor uw wandeling reserveren!)

     We wensen u een prachtige wandeling toe! Klompen aan, rugzak op en gaan!

     Op klompenpaden.nl vindt u de mooiste wandelroutes over boerenland in de provincies Utrecht en Gelderland. Geniet tijdens uw wandeling van de rust, kleinschaligheid en de combinatie van cultuur en natuur. Alle wandelingen kunt u zowel vinden op de overzichtskaart, op naam of op lengte. Ieder Klompenpad heeft een eigen pagina met een fotoreeks die een indruk geeft van het landschap waar u doorheen wandelt. Daarnaast staat er een kaartje met de route die u eenvoudig kunt uitprinten.

     In de buurt van een Klompenpad kunt u de folder kopen met informatie en leuke weetjes over het landschap en de geschiedenis van de streek. Ook zijn de wandelroutes te downloaden via de gratis app. Wij wensen u veel wandelplezier en zien uit naar uw reactie in het gastenboek bij elke route of op facebook!

     Landschap Erfgoed Utrecht & Stichting Landschapsbeheer Gelderland